TAJLAND - zemlja osmijeha: 9 DANA / 7 NOĆENJA ZRAKOPLOVOM

GARANTIRAN POLAZAK

Termini putovanja: 22.10. | 18.11. |

Provedite odmor u jednoj od najljepših destinacija na svijetu, u gradu užurbanog ritma i vrućine. Uživajte u razgledavanju znamenitosti, a na kraju se okrijepite hranom pripremljenom od svježih sastojaka.

1. DAN: ZAGREB – ISTANBUL – BANGKOK let
LET U TAJLANDSKU PRIJESTOLNICU
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb u 18.00 sati. Polet zrakoplova kompanije Turkish Airlines za Istanbul u 20.05 sati sa dolaskom u Istanbul u 23.20 sati. Nastavak leta za Bangkok je predviđen u 01.35 sati. Dolazak u Bangkok je predviđen drugi dan u 14.50 sati po lokalnom vremenu.

2. DAN: BANGKOK ručak, noćenje
SUSRET S LEŽEĆIM BUDOM U WAT PO
Susret s lokalnim vodičem i početak našeg putovanja s panoramskim razgledom grada. Zaustavljanje do Wat Po, najvećeg tajlandskog hrama u kojem se nalazi znameniti ležeći Buda. Nakon ručka, slijedi plovidba rijekom Chao Praya. Odlazak do hotela. U večernim satima po želji mogućnost odlaska do najvišeg hotela u Bangkoku s kojeg se pruža prekrasan pogled na »grad anđela«.
 
3. DAN: BANGKOK – PLUTAJUĆA TRŽNICA – BANKOK doručak, ručak, noćenje
BRODOM DO PLUTAJUĆE TRŽNICE
Rani doručak. Vožnja pokraj solana i prekrasnih plantaža kokosa do atraktivne plutajuće tržnice Damnoen. Ukrcaj na čamce s kojima ćemo zaploviti do središta tržnice s raznovrsnim tropskim voćem i doživjeti život uz rijeku. Nakon lijepih doživljaja, slijedi odlazak na ručak u lokalnom restoranu. Vožnja do Bangkoka i slobodno vrijeme. Mogućnost odlaska do veličanstvene Kraljevske palače ili obilazak Patpong ili Koh San Road u večernjim satima. Samostalne aktivnosti u „gradu koji ne spava“.

4. DAN: BANGKOK – AYUTTHAYA – LOPBURI – PHITSANULOK doručak, ručak, noćenje
KRALJEVSKA AYUTHAYA
Nastavak putovanja do Bang Pa Ina, nekadašnje ljetne rezidencije tajlandskih kraljeva, ukrcaj na brod i vožnja do  kraljevske Ayutthaye. Posjetiti ćemo Wat Yai Chaya Mongkol i starovjekovne ruševine Wat Chai Wattanarama. Slijedi odlazak u Lopburi i razgled hrama majmuna. Nastavak do Phitsanuloka gdje ćemo se prepustiti večernjim doživljajima i uživati u vožnji rikšama - tradicionalnim prijevoznim sredstvima do noćne tržnice. Smještaj u hotel.

5. DAN: PHITSANULOK – SUKHOTHAI – LAMPANG doručak, ručak, noćenje
BICIKLIMA U RAZGLED SUKHOTAI-A
Razgled hrama Wat Mahathata u kojem se po mišljenju mnogih nalazi najljepši kip Bude. Slijedi vožnja do bivše tajlandske prijestolnice Sukhothai gdje ćemo s biciklima otići do drevnih ruševina smještenih u romantičnom povijesnom parku s brojnim hramovima, uključujući i hramom Wat Sri Chum. Nakon ručka u Si Satchanalai, nastavak do Lampanga vozeći se u kočijama. Smještaj u hotelu.

6. DAN: LAMPANG – PHAYAO – CHIANG RAI doručak, ručak, noćenje
TAJANSTVENI ZLATNI TROKUT
Vožnja u Phayao, do najplićeg tajlandskog jezera. Usputno zaustavljanje kod planinskog plemena. Nakon ručka, vožnja do Zlatnog trokuta, regije koja graniči sa Laosom, Tajlandom i Mianmarom. Plovidba rijekom Mekong i uživanje u prirodnim ljepotama. Nastavak puta u Chiang Rai. Smještaj u hotelu.

7. DAN: CHIANG RAI – CHIANG MAI doručak, ručak, noćenje
KANTOKE VEČERA NA SJEVERU TAJLANDA
Razgled sjajnog budističkog Bijelog hrama. Vožnja u Chiang Mai. Obilazak obrtnih radionica lokalnih proizvoda od svile, drva i tekstilnih materijala, a nakon toga ručak u lokalnom restoranu. Odlazak do hrama Wat Doi Suthep koji se nalazi na visini od 1.056 m. Mogućnost uspona do njega stepenicama ili žičarom uz uživanje u slikovitom krajoliku. U večernjim satima predlažemo odlazak na Kantoke večeru uz predstavu tradicionalnog plesa.  

8. DAN: CHIANG MAI – BANGKOK – ISTANBUL doručak, let
JAHANJE SLONOVA I RAFTING
Prijepodne ćemo provesti u društvu prekrasnih slonova. Mogućnost jahanja slonova i raftinga na splavi od bambusa (po želji uz doplatu). Transfer do zračne luke u poslijepodnevnim satima i let prema Istanbulu koji je predviđen u 23.30 sati. Dolazak u Istanbul je predviđen u 05.25 sati.

9. DAN: ISTANBUL  – ZAGREB
Po dolasku u Istanbul, slijedi nastavak leta prema Zračnoj luci Pleso u 07.15 sati, s dolaskom u 08.45 sati.


CIJENA aranžmana po osobi:
min. 25 putnika: 10.090 kn
min. 15 putnika: 10.860 kn

CIJENA aranžmana po osobi za polazak 17.02.:
min. 25 putnika: 10.860 kn
min. 15 putnika: 11.630 kn

Zrakoplovne pristojbe: 2.920 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu: 1.380 kn

FIRST MINUTE POPUST 230 kn za prijave 90 dana prije putovanja.

CIJENA UKLJUČUJE:
prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi, smještaj u hotelima 3*/4* na osnovi noćenja s doručkom, ostale obroke prema programu, prijevoze prema programu, razglede i ulaznice prema programu, lokalnog vodiča, Palminog pratitelja, trošak organizacije i jamčevinu.

CIJENA NE UKLJUČUJE:
zrakoplovne pristojbe 2.920 kn, doplatu za jednokrevetnu sobu 1.380 kn, napojnice za vodiče/vozače 50 EUR, viza 280 kn (mogućnost posredovanja agencije uz doplatu 100 kn), osiguranje od otkaza putovanja i putno zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, dodatne usluge i obroke, sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, povratni transfer do obližnje/polazne zračne luke.

OBAVEZNE DOPLATE:
napojnice za vodiče/vozače (plaćanje na licu mjesta), viza (plaćanje prilikom rezervacije).

DOPLATE PO ŽELJI NA LICU MJESTA:
dodatne ulaznice – Kantoke večera, jahanje slonova, rafting.

POPUSTI:
dijete do 12 god. u sobi s dvije odrasle osobe - na upit.

Viza: potrebna. Putovnica mora biti važeća najmanje 6 mjeseci od ulaska u zemlju. Cijena vize – 280 kn (mogućnost posredovanja agencije uz doplatu 130 kn).

VAŽNE NAPOMENE:
Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, iznos pristojbe se potvrđuje i naplaćuje na dan izdavanja zrakoplovne karte. Konačni obračun je 7 dana prije puta.
Agencija zadržava pravo na promjenu zračne luke, vremena letova i redoslijeda programa. Navedena vremena u programu su predviđena.
Kategorija hotela odgovara lokalnim kategorijama koje se razlikuju od europskog standarda kategorizacije hotela.

Termini

Polazak
Povratak
Cijena
Upit
Dolazak
22.10.2017.
Odlazak
30.10.2017.
Cijena
10090.00kn 10860.00kn
Dolazak
18.11.2017.
Odlazak
26.11.2017.
Cijena
10090.00kn 10860.00kn