TAJLAND - zemlja osmijeha: 9 DANA / 7 NOĆENJA ZRAKOPLOVOM

GARANTIRAN POLAZAK

Cijena na upit

Provedite odmor u jednoj od najljepših destinacija na svijetu, u gradu užurbanog ritma i vrućine. Uživajte u razgledavanju znamenitosti, a na kraju se okrijepite hranom pripremljenom od svježih sastojaka.

1. DAN: ZAGREB – ISTANBUL – BANGKOK let
LET U TAJLANDSKU PRIJESTOLNICU
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb u 18.00 sati. Polet zrakoplova kompanije Turkish Airlines za Istanbul u 20.05 sati sa dolaskom u Istanbul u 23.20 sati. Nastavak leta za Bangkok je predviđen u 01.35 sati. Dolazak u Bangkok je predviđen drugi dan u 14.50 sati po lokalnom vremenu.

2. DAN: BANGKOK ručak, noćenje
SUSRET S LEŽEĆIM BUDOM U WAT PO
Susret s lokalnim vodičem i početak našeg putovanja s panoramskim razgledom grada. Zaustavljanje do Wat Po, najvećeg tajlandskog hrama u kojem se nalazi znameniti ležeći Buda. Nakon ručka, slijedi plovidba rijekom Chao Praya. Odlazak do hotela. U večernim satima po želji mogućnost odlaska do najvišeg hotela u Bangkoku s kojeg se pruža prekrasan pogled na »grad anđela«.
 
3. DAN: BANGKOK – PLUTAJUĆA TRŽNICA – BANKOK doručak, ručak, noćenje
BRODOM DO PLUTAJUĆE TRŽNICE
Rani doručak. Vožnja pokraj solana i prekrasnih plantaža kokosa do atraktivne plutajuće tržnice Damnoen. Ukrcaj na čamce s kojima ćemo zaploviti do središta tržnice s raznovrsnim tropskim voćem i doživjeti život uz rijeku. Nakon lijepih doživljaja, slijedi odlazak na ručak u lokalnom restoranu. Vožnja do Bangkoka i slobodno vrijeme. Mogućnost odlaska do veličanstvene Kraljevske palače ili obilazak Patpong ili Koh San Road u večernjim satima. Samostalne aktivnosti u „gradu koji ne spava“.

4. DAN: BANGKOK – AYUTTHAYA – LOPBURI – PHITSANULOK doručak, ručak, noćenje
KRALJEVSKA AYUTHAYA
Nastavak putovanja do Bang Pa Ina, nekadašnje ljetne rezidencije tajlandskih kraljeva, ukrcaj na brod i vožnja do  kraljevske Ayutthaye. Posjetiti ćemo Wat Yai Chaya Mongkol i starovjekovne ruševine Wat Chai Wattanarama. Slijedi odlazak u Lopburi i razgled hrama majmuna. Nastavak do Phitsanuloka gdje ćemo se prepustiti večernjim doživljajima i uživati u vožnji rikšama - tradicionalnim prijevoznim sredstvima do noćne tržnice. Smještaj u hotel.

5. DAN: PHITSANULOK – SUKHOTHAI – LAMPANG doručak, ručak, noćenje
BICIKLIMA U RAZGLED SUKHOTAI-A
Razgled hrama Wat Mahathata u kojem se po mišljenju mnogih nalazi najljepši kip Bude. Slijedi vožnja do bivše tajlandske prijestolnice Sukhothai gdje ćemo s biciklima otići do drevnih ruševina smještenih u romantičnom povijesnom parku s brojnim hramovima, uključujući i hramom Wat Sri Chum. Nakon ručka u Si Satchanalai, nastavak do Lampanga vozeći se u kočijama. Smještaj u hotelu.

6. DAN: LAMPANG – PHAYAO – CHIANG RAI doručak, ručak, noćenje
TAJANSTVENI ZLATNI TROKUT
Vožnja u Phayao, do najplićeg tajlandskog jezera. Usputno zaustavljanje kod planinskog plemena. Nakon ručka, vožnja do Zlatnog trokuta, regije koja graniči sa Laosom, Tajlandom i Mianmarom. Plovidba rijekom Mekong i uživanje u prirodnim ljepotama. Nastavak puta u Chiang Rai. Smještaj u hotelu.

7. DAN: CHIANG RAI – CHIANG MAI doručak, ručak, noćenje
KANTOKE VEČERA NA SJEVERU TAJLANDA
Razgled sjajnog budističkog Bijelog hrama. Vožnja u Chiang Mai. Obilazak obrtnih radionica lokalnih proizvoda od svile, drva i tekstilnih materijala, a nakon toga ručak u lokalnom restoranu. Odlazak do hrama Wat Doi Suthep koji se nalazi na visini od 1.056 m. Mogućnost uspona do njega stepenicama ili žičarom uz uživanje u slikovitom krajoliku. U večernjim satima predlažemo odlazak na Kantoke večeru uz predstavu tradicionalnog plesa.  

8. DAN: CHIANG MAI – BANGKOK – ISTANBUL doručak, let
JAHANJE SLONOVA I RAFTING
Prijepodne ćemo provesti u društvu prekrasnih slonova. Mogućnost jahanja slonova i raftinga na splavi od bambusa (po želji uz doplatu). Transfer do zračne luke u poslijepodnevnim satima i let prema Istanbulu koji je predviđen u 23.30 sati. Dolazak u Istanbul je predviđen u 05.25 sati.

9. DAN: ISTANBUL  – ZAGREB
Po dolasku u Istanbul, slijedi nastavak leta prema Zračnoj luci Pleso u 07.15 sati, s dolaskom u 08.45 sati.


CIJENA aranžmana po osobi:
min. 25 putnika: 10.090 kn
min. 15 putnika: 10.860 kn

CIJENA aranžmana po osobi za polazak 17.02.:
min. 25 putnika: 10.860 kn
min. 15 putnika: 11.630 kn

Zrakoplovne pristojbe: 2.920 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu: 1.380 kn

FIRST MINUTE POPUST 230 kn za prijave 90 dana prije putovanja.

CIJENA UKLJUČUJE:
prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi, smještaj u hotelima 3*/4* na osnovi noćenja s doručkom, ostale obroke prema programu, prijevoze prema programu, razglede i ulaznice prema programu, lokalnog vodiča, Palminog pratitelja, trošak organizacije i jamčevinu.

CIJENA NE UKLJUČUJE:
zrakoplovne pristojbe 2.920 kn, doplatu za jednokrevetnu sobu 1.380 kn, napojnice za vodiče/vozače 50 EUR, viza 280 kn (mogućnost posredovanja agencije uz doplatu 100 kn), osiguranje od otkaza putovanja i putno zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, dodatne usluge i obroke, sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“, povratni transfer do obližnje/polazne zračne luke.

OBAVEZNE DOPLATE:
napojnice za vodiče/vozače (plaćanje na licu mjesta), viza (plaćanje prilikom rezervacije).

DOPLATE PO ŽELJI NA LICU MJESTA:
dodatne ulaznice – Kantoke večera, jahanje slonova, rafting.

POPUSTI:
dijete do 12 god. u sobi s dvije odrasle osobe - na upit.

Viza: potrebna. Putovnica mora biti važeća najmanje 6 mjeseci od ulaska u zemlju. Cijena vize – 280 kn (mogućnost posredovanja agencije uz doplatu 130 kn).

VAŽNE NAPOMENE:
Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, iznos pristojbe se potvrđuje i naplaćuje na dan izdavanja zrakoplovne karte. Konačni obračun je 7 dana prije puta.
Agencija zadržava pravo na promjenu zračne luke, vremena letova i redoslijeda programa. Navedena vremena u programu su predviđena.
Kategorija hotela odgovara lokalnim kategorijama koje se razlikuju od europskog standarda kategorizacije hotela.