GRAZ I TVORNICA ČOKOLADE ZOTTER – jednodnevni izlet

Termini putovanja: 23.09. | 14.10. | 18.11. |

Program putovanja:

Polazak iz Zagreba u 07.00 sati sa autobusnog kolodvora (peroni 502 – 506) Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju prema mjestu Riegersburg do carstva čokolade – tvornice Zotter.
Tvornica je izvana »ukrašena« živahnim raznobojnim površinama, muralima velikog formata i skulpturama. U predvorju ćete dobiti elektronskog vodiča sa slušalicama (slovenskom, engleskom, njemačkom jeziku…) te keramičku žlicu za kušanje čokoladnih smjesa. Prva postaja u Schokoladen Theatru je kino-sala u kojoj će vam prikazati kratki dokumentarac o uzgoju kakaovca u Latinskoj Americi, a na sljedećoj postaji možete prvi put upotrijebiti i keramičku žlicu te kušati tekuću masu od čistog kakaa. Na sljedećim postajama iz staklenih fontana na kušanje vam se nude tekuće čokoladne smjese, znači s dodanim mlijekom i aromatičnim sastojcima, s različitim postotkom kakaa… Odlazak do čokoladnog bara, a glavna ponuda ovog čoko-bara je ipak topla čokolada koju morate pripraviti – sami. Nakon posjeta tvornici čokolade vožnja prema Grazu.  Po dolasku šetnja s pratiteljem putovanja po centru Graza: GLAVNI TRG, GRADSKA VIJEČNICA, OPERA, GLOCKENSPIEL ZVONO, KAŠTEL, STARO ISUSOVAČKO SVEUČILIŠTE, KATEDRALA I MAUZOLEJ. Posjet otoku-mostu ”MURINSEL”na rijeci Muri, jednom od futurističkih čuda koje u sebi sadrži amfiteatar, igralište i kavanu. Fakultativno vožnja uspinjačom na SCHLOSSBERG – TORANJ SA SATOM, te šetnju SPORTGASSEOM – najromantičnijom ulicom u gradu.
Dio vremena slobodno za šetnju, ručak i odmor. U popodnevnim  povratak prema Hrvatskoj. Očekivano vrijeme dolaska u Zagreb u kasnim večernjim satima.

 

 


Cijena uključuje:

  • Vožnja autobusom prema programu
  • Sve razglede prema programu
  • Licenciranog turističkog pratitelja
  • troškove organizacije i realizaciju putovanja

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • ulaznicu u tvornicu čokolade Zotter  - odrasli: 120 kn;
  • omladina 11 - 17 g.: 100 kn;
  • djeca 06 - 10 g.: 75 kn;
  • djeca 04 - 05 g.: 40 kn
  • dodatno zdravstveno osiguranje u inozemstvu
  • objekti koji se fakultativno posjećuju

Prilikom prijave uplaćuje se 30% objavljene cijene na ime rezervacije aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana prije početka putovanja.

Cijena postavljena na bazi 40 prijavljenih osoba.

Prilikom uplate rezervacije preporučujemo uplatiti: osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage te dobrovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu.
Toptours zadržava pravo otkazivanja putovanja u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili tečaja, te uvećanja cijena u slučaju manjeg broja prijavljenih osoba.
Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo putnike da pozorno pročitaju uvjete.

Odgovorni organizator: TOPTOURS

Termini

Polazak
Povratak
Cijena
Upit
Kupovina
Dolazak
23.09.2017.
Odlazak
23.09.2017.
Cijena
Garantirano200.00kn
Kupovina
Kupi
Dolazak
14.10.2017.
Odlazak
14.10.2017.
Cijena
FM200.00kn
Kupovina
Kupi
Dolazak
18.11.2017.
Odlazak
18.11.2017.
Cijena
FM200.00kn
Kupovina
Kupi