Plitvička jezera s razgledom Rastoka - jednodnevni izlet

Cijena na upit

Plitvička jezera jedan je od najljepših nacionalnih parkova u Europi. Jezera i špilje, šume i livade, potoci, rijeke i slapovi Plitvičkih jezera kao i bogat raznovrstan biljni i životinjski svijet oduševljavaju i privlače svojom ljepotom posjetioce iz cijelog svijeta.Čarolija kristalno bistrih plavo-zelenih jezera traje kroz sva godišnja doba.

Program putovanja:

Polazak iz Zagreba u 07:00 sati (autobusni kolodvor, peroni 502-506). Vožnja preko Karlovca i Slunja prema Nacionalnom parku Plitvička jezera. Na ulasku u Slunj zaustavljanje u Rastokama – vodeničarskom kraju kojeg još nazivaju „male Plitvice“, kao uvod u ljepote Plitvičkih jezera. Obilazak ovog vodenog bisera Hrvatske sa lokalnim vodičem koji će vam ispičati „Rastočku bajku“.

Nastavak vožnje do Nacionalnog parka Plitvička jezera. Po dolasku slijedi razgledavanje ovog hrvatskog nacionalnog blaga, koji, prema ocjeni Unesco-a pripada najvišoj kategoriji spomenika prirode. Uživat ćete u ljepotama Donjih i Gornjih jezera, provesti se elektrobrodom po jezeru Kozjak, te voziti turističkim vlakićem. Nakon razgleda slobodno vrijeme za šetnju oko jezera ili ručak. Planiran povratak oko 18 h prema Zagrebu. Dolazak u Zagreb oko 21:00 sat.

 


Cijena uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom
  • ulaznica za Rastoke (prezentacija rada stare mlinice iz 17. stoljeća gdje ste u mogućnosti kupiti razne proizvode od žitarica)
  • razgledavanje prema programu
  • turističkog pratitelja
  • jamčevno osiguranje
  • troškove organizacije i prodaje aranžmana

Cijena ne uključuje:

  • ulaznicu u NP Plitvice koja uključuje vožnju panoramskim vlakićem i elektro brodom:
  • Cjenik: 01.04.-30.06. & 01.09.-31.10.:    odrasli 100 kn, djeca 7-18 godina 50 kn, djeca do 7 godina gratis

 

Napomena: preporučamo udobnu odjeću i sportsku obuću, kabanicu.

Minimalan broj putnika 45

Prilikom prijave uplaćuje se 30% objavljene cijene na ime rezervacije aranžmana, a ostatak najkasnije 14 dana prije početka putovanja. Cijena postavljena na bazi 45 prijavljenih osoba.

Prilikom uplate rezervacije preporučujemo uplatiti: osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage te dobrovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu.

Toptours zadržava pravo otkazivanja putovanja u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili tečaja, te uvećanja cijena u slučaju manjeg broja prijavljenih osoba.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo putnike da pozorno pročitaju uvjete. Šifra aranžmana: BSTR2017