BARCELONA - 4 dana zrakoplovom

GARANTIRANI POLAZAK!

Cijena na upit

Program putovanja:

1. dan,    ZAGREB – BARCELONA

Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci ''Pleso'' kod šaltera Informacija u 13:30. Podjela putne dokumentacije te let za Barcelonu u 15:20.  Slijetanje u Barcelonu u 17:30. Nakon obavljanja pograničnih formalnosti vožnja autobusom i panoramski razgled grada: STADION CAMP NOU – ŠPANJOLSKI TRG – NACIONALNA PALAČA - MONTJUIC – OLIMPIJSKO SELO – OLIMPIJSKI STADION – GRADONAČELNIKOV VIDIKOVAC – KOLUMBOV SPOMENIK – KATALONSKI TRG - točka gdje se “Stari grad” susreće s “Novim”, a neke od najzanimljivijih gradskih ulica kreću s tog trga...

Dolazak u hotel. Prijava i smještaj u sobe. Nakon kraćeg odmora, odlazak s pratiteljem putovanja javnim prijevozom i pješice do centra grada. Nakon orijentacionog razgleda slobodno vrijeme.  Povratak u hotel. Noćenje.  

2. dan,    BARCELONA

Nakon doručka, odlazak s pratiteljem putovanja javnim prijevozom i pješice: GOTIČKA ČETVRT najstariji dio grada, jedna od najsačuvanijih i najljepših u Europi, sa spletom uskih krivudavih uličica i KATEDRALOM iz 14. i 15. stoljeća, sjajnim primjerom katalonske gotike; AVENIJA DIAGONAL - najvažnija ulica koja dijeli Barcelonu na istočni i zapadni dio; ŠPANJOLSKI TRG na kojem se nalaze kongresna dvorana, Nacionalna galerija katalonske umjetnosti i fontane; Kolumbov spomenik, visok 60 m i podignut na mjestu gdje je Kolumbo pristao s brodom nakon otkrića Amerike. U poslijepodnevnim satima predlažemo u Španjolsko selo (Pueblo Español), gdje se na 49 000 m2 nalaze replike svih najpoznatijih građevina i stilova gradnje u Španjolskoj. U večernjim satima zajednički odlazak na otvorenu predstavu « Magične fontane », čudesnu igru svjetlosti, vode i glazbe na Španjolskom trgu. Noćenje.

3. dan,    BARCELONA

Doručak. Odlazak s pratiteljem putovanja pješice do Parka Güell, remek-djela Antonija Gaudíja (dio Unescove svjetske baštine), jednog od najljepših vidikovaca i simbola grada. Nastavak do katedrale SAGRADA FAMILLIA, njegovog najvećeg nedovršenog projekta. U nastavku  odlazak do La Ramble, najživlje gradske avenije i pješačke zone koja povezuje Katalonski trg, središte novog grada, i Port Vell, staru luku. Preporučujemo individualan posjet Picassovom muzeju, smještenom u jednoj od najljepših srednjovjekovnih uličica u Barceloni, fondaciji Joana Miróa, koja se nalazi na Montjüicu- olimpijskom brdu nakon čega predlažemo vožnju žičarom do luke pri čemu možete uživati u prekrasnoj panorami ili pak posjet Akvariju, jednom od zasigurno najboljih i najvećih u Europi. Navečer predlažemo zajednički odlazak na večeru uz flamenco predstavu. Noćenje.

4. dan,    BARCELONA - MONTSERRAT – ZAGREB  

Doručak i odjava iz hotela. Predlažemo izlet autobusom „Tibidabo i Montserrat“. Vožnja autobusom do vidikovca Tibidabo, smještenog na 520 metara nadmorske visine, s prekrasnim pogledom na Barcelonu. Tu se nalazi crkva Sagrada Corazon, kopija pariške Sacre Coeur i zabavni park. Nastavak vožnje do najvećeg spanjolskog marijanskog svetišta Montserrat, smještenog visoko u planinama. Posjet crkvi s poznatim kipom Crne Gospe, zaštitnice Katalonije. Povratak u Barcelonu. Za one koji odluče provesti dan u Barceloni predlažemo posjet nogometnom stadionu „Camp Nou“  ili muzeju Picasso, a za sve one koji se žele opustiti tu je predivna Barceloneta gdje možete uživati u fantastičnoj  atmosferi.  Slijedi transfer u zračnu luku. Prijava na direktan let za Zagreb. Polazak za Zagreb u 18:20. Dolazak u Zagreb u 20:20.


Cijena uključuje:

 • povratni prijevoz zrakoplovom iz Zagreba do Barcelone,
 • smještaj u hotelu Ibis Plaza Glories  3*  na bazi 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi
 • transfer od/do zračne luke u Barceloni,
 • razglede prema programu,  
 • licenciranog pratitelja putovanja za vrijeme putovanja
 • pripremu i organizaciju putovanja te jamčevno osiguranje

 

Cijena ne uključuje:

 • boravišnu/turističku pristojbi – 1 € po osobi/noćenju
 • zrakoplovne pristojbe i naknade (obavezna doplata 1190  kn)
 • doplatu za jednokrevetnu sobu od 990 kn
 • ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje
 • karte javnog  gradskog  prijevoza, doplate za izlete i obroke koji nisu prema programu
 • osobne troškove, pića i napojnice te ostalo što nije navedeno pod cijena uključuje
 • osiguranje od otkaza putovanja (preporučujemo)

 

Fakultativna ponuda:

 • Flamenco show uz večeru  - 300 kn
 • Izlet „Tibidabo i Montserrat“ – 450 kn (min. 10 prijavljenih)

 

Informativne cijene individualnih ulaznica ( moguća promjena do datuma putovanja):

 • Pueblo Español – 12,6 Eur
 • Park Güell – 8 Eur
 • Aquarium: 20 Eur
 • Sagrada Familia: 18 Eur
 • Casa Batlo:  23 Eur
 • Muzej Picasso: 12 Eur
 • Camp Nou Experience:  25 Eur

 

Informacije o avio prijevozniku: Croatia Airlines

Minimalan broj putnika: 20

 

Granične i vizne formalnosti:
Za ovo putovanje državljanima Republike Hrvatske nije potrebna viza, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.
Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.
Odgovorni organizator: TOPTOURS putnička agencija
 

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr
 

Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.
Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.